Znaleziono 681 wiadomości.
Ostateczne przekazanie do użytkowania wykonanych obiektów drogowych (w tym uzyskanie decyzji o pozwoleniu na użytkowanie) planujemy na – III kwartał 2016 r.
Podczas VIII Międzynarodowych Targów Turystyki Wiejskiej i Agroturystyki AGROTRAVEL, które odbyły się w dniach od 8 do 10 kwietnia w Kielcach, Stowarzyszenie Doliny Karpia zajęło 3 miejsce w konkursie na "najciekawszy pakiet turystyki wiejskiej". Przygotowana oferta wypoczynku w Dolinie Karpia, oparta została na obiektach wchodzących w skład Ekomuzeum Doliny Karpia.
Naczelnik Urzędu Skarbowego w Oświęcimiu zaprasza wszystkie zainteresowane osoby na bezpłatne szkolenie w dniu 16 kwietnia 2016 r. w "Dniu otwartym urzędu skarbowego"
Projekt realizowany w ramach "Dolina Karpia – szansa na przyszłość. Partnerski Program Aktywizacji Społeczno Gospodarczej i Promocji Przedsiębiorczości realizowany poprzez zastosowanie komplementarnych (...)
Urząd Miejski w Zatorze informuje, że w miesiącach kwiecień i maj 2016 roku będą wykonywane obowiązkowe pomiary ruchu drogowego na przejazdach kolejowych w ciągu dróg gminnych na terenie gminy Zator
Postanowienie i Obwieszczenie Wójta Gminy Przeciszów w sprawie przebudowy ul. Granicznej w Zatorze
- wyłożenie projektu do publicznego wglądu w terminie od 30.03.2016 do 22.04.2016, dyskusja publiczna 22.04.2016, uwagi do projektu do 06.05.2016
Burmistrz Zatora, działając na podstawie art. 33 ust. 1 pkt 9 i art. 36 ustawy z dnia 3 października 2008 r. o udostępnianiu informacji o środowisku i jego ochronie, udziale społeczeństwa w ochronie środowiska...
13 marca 2016r. w Gminnym Centrum Kultury w Polance Wielkiej odbyła się VIII Powiatowa Prezentacja Regionalnych Potraw Wielkanocnych. Koła Gospodyń Wiejskich z każdej gminy powiatu oświęcimskiego
10.03.2016r. w Urzędzie Miejskim w Zatorze odbyło się pierwsze spotkanie konsultacyjne w sprawie opracowania „Strategii rozwoju gospodarczego obszaru Doliny Karpia ze szczególnym uwzględnieniem turystyki, agroturystyki oraz stref aktywności gospodarczej w Zatorze oraz lokalnych produktów i marek lokalnych”.